3-0 seier i lokalderbyet!

Vill jubel etter solid seier over Arendal!

I kveld klokken 19:00 var det klart for lokaloppgjøret mellom Jerv og Arendal. Med over 1800 tilskuere til stede og en elektrisk stemning på tribunen, ble det en historisk kveld for Grimstadfolket! Etter en spennende første omgang får vi en god start, og Peter Wilson avslutter sin måltørke ved å sette til viktige mål før pause.

Vi har god kontroll gjennom store deler av første omgang og styrer spillet. Laget viser samspill og kvalitet i flere perioder. Etter 16 minutter oppstår det kaos i Arendals boks, og Wilson er på rett sted til rett tid ved bakerste stolpe, og sender oss i ledelsen 1-0. Bare åtte minutter senere er Wilson på plass igjen, bryter gjennom og plasserer ballen i høyre hjørne, 2-0

2. omgang

Vi starter andre omgang med et brak! Etter bare tre minutter scorer Wilson igjen, og fullfører sitt hattrick, tydelig inspirert etter landslagsoppholdet! Like etterpå leverer han et nytt skudd som nesten tar pusten fra publikum, men ballen treffer tverrliggeren og går ut. Vi har solid kontroll, holder null hele veien, og sikrer en sterk 3-0 seier i kveld.

Peter Wilson noterer seg med hele tre scoringer under kveldens lokalderby! Foto: Helge N. Olsen

Bytter:

15` Race ut, Jablinski inn

45`Sufert ut, Trengereid inn

64`Furaha ut, Endresen inn

83`van der Meerut, Markmanrud inn

Gult kort:

41` Josias King- Furaha