Berget poeng på overtid mot Ørn Horten

Kampen bølger mye frem og tilbake, vi ønsker full pott i poengjakten for å spille om opprykksplass. Ørn Horten tar ledelsen like før hvilen. Peter Wilson berger et poeng på tampen av overtiden i det femte overtidsminuttet. Det ble poengdeling i Horten.

Vi starter frisk og første ordentlige sjanse kommer allerede etter to minutt når Wilson kommer på kontringsmulighet. Ørn- Horten sin keeper er våken og gjør en god redning like innenfor 16-meteren. Sjansen fører også til kampens første hjørnespark. Det bølger mye frem og tilbake. Ørn- Horten sin keeper er nok en gang god på jobb og klarerer unna nok en skummel sjanse fra vår angrepsrekke. Vi kontrollerer mye av spillet de siste 15 minuttene før pause. Øvretveit presterer med en TV- redning et par minutt før hvilen. Sjansen går til hjørnespark, som etter litt svake markeringer lurer seg på innsiden av stolpen. Det er dermed hjemmelaget som går til pause med 1-0 ledelse.

2.omgang starter friskt og vi tar fort kontrollen på kampen uten at det resulterer i de største sjansene. Vi slipper deretter Ørn-Horten litt mer inn i kampen igjen og det blir bølgende frem og tilbake. Kontringsmuligheter begge veiene, men ingen store sjanser. Det blir lagt til seks minutt i andre omgang. Gutta presser på for å få et poeng og sender alle 11- mann i angrep på hjørnespark like før slutt. hjørnesparket blir klarert, men blir lempet inn igjen foran mål, der står Wilson og setter den sikkert bak keeper. Kampen blåses av like etterpå.

Gule kort:

31' Markmanrud

Bytter:

46' Larade inn, Markmanrud ut.

60' Ugland inn, Trengereid ut.

81' Skeie inn, Furaha ut.