Fokus på Eget Spill – Bli med på Kamp!

Foto: Helge N. Olsen

Søndag klokken 13:00 er det klart for ny hjemmekamp, denne gangen mot Vard Haugesund. Vestlandslaget står med 31 poeng ligger på en 7. plass på tabellen. Vard Haugesund har tatt poeng mot både Hødd og sist, Brann 2, men har også opplevd store tap. Dette sier assistenttrener Remi Natvik om helgas motstander:

- Vi møter et lag som har vist varierende form, med både sterke seiere og større tap. Etter sommerpausen ser de ut til å ha funnet bedre flyt. Alexander Søderlund er en spiller som skiller seg ut, og som har vært sentral for Vard Haugesund. Vi er imidlertid usikre på om han blir med til Grimstad. Vard Haugesund er et godt organisert lag som spiller i en 4-3-3-formasjon. De har gjort noen nye signeringer, blant annet fra Åsane, og har også lånt inn spillere fra FK Haugesund og Sandnes Ulf, sier Natvik og forteller om fokusområdet før helgas kamp.

Fokus på vårt eget spill!

- Vi har hatt fullt fokus på vårt eget spill frem mot kampen, og vi går til denne kampen med en offensiv tilnærming, sier Natvik avslutningsvis uten å røpe store detaljer.

Vi ser frem til en spennende kamphelg og gleder oss til å ta imot Vard Haugesund på J.J. Ugland Stadion – Levermyr. Kampen spilles førstkommende søndag kl. 13:00, og vi håper du blir med og støtter laget i innspurten. Vi trenger tre viktige poeng og din støtte kan utgjøre en stor forskjell – vi sees på stadion!

Skaff deg billett her!

Annonse: