Jerv2

G16 slo ut Odd av NM & Jerv 2 med årets første seier!

Jerv G16 med seier over Odd i NM

Kampen var ganske jevnspilt med sjanser til begge lag uten at noen lag fikk satt ballen i mål før kampen virkelig gikk mot ekstraomganger. For i det kampen går inn i overtiden i 2.omgang dukker Tage Christopher Jørgensen-Hofstøl opp i boksen etter et innlegg og pirker inn 1-0 scoringen til Jerv! 4 minutter på overtid øker Gard Granerud til 2-0 til Jerv, som også blir sluttresultatet. Motstander i neste runde (Regional kvalifisering 2.runde) avklares mandag.

Årets første seier!

På mandag fikk Jerv 2 sin første seier i årets 4.divisjon. Vi slo Våg på bortebane, 5-4. Jerv ledet 5-1 etter en time spilt, men tre ganske raske reduseringer gjorde siste kvarteret veldig spennende. Men scoringene til Josias King Furaha (4 mål) og Runar Hauge var nok til å gi Jerv 2 tre poeng med i minibussen hjem til Grimstad.

Tirsdag tok G19 ett poeng borte mot Vigør etter å ha ligget under 2-0 til pause. Scoringer fra Snorre Flatebø og Lars Lundberg ordnet uavgjort og belønning for en bedre prestasjon i 2.omgang enn i 1.omgang.