FKJerv mot Sotra

3 poeng borte mot Sotra!

Det er igjen klart for bortekamp. Denne gangen på Straume idrettspark på Sotra. Dagens kamp ble utsatt til kl 17:00 på grunn av flyforsinkelser. Troppen ser ikke ut til å bærer preg av dette og tar med seg tre viktige poeng hjem til Grimstad etter to mål signert Peter Wilson!

Vi starter kampen med høyt press og Schröter kommer tidlig til en fin mulighet, denne går like over. Laget fortsetter å presse på og vinner det meste av dueller, det skapes flere skuddmuligheter, men Sotra er gode på å blokkere skudd. 17 minutt ut i kampen setter Wilson ballen sikkert i mål mellom beina på Sotra sin keeper etter frispark fra kaptein Wichmann!

Sotra prøver å svare momentant, men en god redning fra Øvretveit hindrer utligning til hjemmelaget. Jervgutta fortsetter å presse på og mye av banespillet foregår på Sotra sin banehalvdel. Rett før pause tvinges det frem en feil i Sotra sitt forsvarsspill og Wilson setter inn sin andre for dagen. Sotra spiller en tversoverpasning i eget forsvar som Wilson plukker opp. Han blir liggende nede etter duell med Sotra sin keeper, men kommer seg raskt på beina igjen.

Markmansrud ble erstattet av Krogelien etter skade, 14 minutter inn i første omgang.

Vi starter andre omgang relativt likt som første, med god trøkk fremover i banen. Schröter skaffer også denne omgangens første sjanse, men den går like over tverrliggeren. Vi fortsetter å presse høyt og gjør det vanskelig for Sotra å holde på sitt etablerte spill. Ved det 68. minutt bryter Sotra en pasning på midtbanen og får en fin overgangsmulighet, men jervgutta jobber fint hjem igjen og avverger det som kunne blitt en skummel sjanse til hjemmelaget.

I det 78. minutt trer Schroter gjennom en pasning til Endresen som blir løpt opp, men skaffer en corner. Vi styrer kampen kontrollert inn til 2-0 seier og sier oss godt fornøyd med en velfortjent seier denne lørdags ettermiddagen på Sotra.

Gule kort:

89' Øvretveit

Bytter:

14' Markmansrud ut, Krogelien inn.

71' Wilson ut, Endresen inn.

79' Wichne ut, Hauge inn.

79' Ugland ut, Richstad inn.