Håkon Krogelien forlenger ut 2026!

Vil ta stegene i Jerv! Foto: Helge N. Olsen

Vi er utrolig glade for å kunne meddele at vår midtstopper Håkon Krogelien har signert en ny kontrakt som binder ham til klubben ut 2026. Håkon har vært en del av Jerv siden ungdomsskoletiden, en periode på rundt åtte år, og har denne sesongen for alvor fått vist seg frem på banen.

- Det er fantastisk å kunne signere en ny kontrakt. Her i Jerv trives jeg veldig godt, både med fotballen og livet i byen. Jeg er motivert til å gi alt, spesielt når jeg snart kan fokusere fullt og helt på fotballen etter at jeg er ferdig som lærling i oktober/november, sier Håkon.

Håkon har gode minner fra opprykket, og selv om han tilbrakte eliteseriesesongen på utlån til Express, kom han tilbake og fikk verdifull erfaring i OBOS-ligaen, med flere innhopp. Denne sesongen har han hatt mer spilletid, noe han synes er utrolig gøy.

- Mine ambisjoner er å kjempe i toppen med Jerv og bli en viktig brikke for laget. Jeg har også et mål om å spille i Eliteserien på sikt. Nå er det virkelig 'nå eller aldri' for fotballen, og jeg skal gi alt!

Krogelien trekker også frem den gode konkurransen i laget:

- Det er bra med konkurranse, og det kjenner man på. Det er sunt for alle, både de som starter og de som er på benken. Vi pusher hverandre, og det er kort vei fra benken til spilletid.

Krogelien er klar for 2,5 år til i Jerv!
Krogelien er klar for 2,5 år til i Jerv!

En spesiell takk går til Olsen Bygg, som har vært en fantastisk støttespiller og lagt til rette for at Håkon har kunnet forfølge både snekker- og fotballdrømmen.

- Det er ekstra stas at de sitter på samme rad hver kamp og vinker og heier når jeg går ut på matta. Det gir meg ekstra motivasjon, forteller Krogelien.

Han avslutter med å takke Svaberget, supporterne som stiller trofast opp til hver kamp:

- De gjør alt de kan for at vi kan prestere godt på banen, og det setter vi alle stor pris på.

Vi ser frem til å følge Håkon videre i hans karriere her i Jerv!

Annonse: