Sikre deg billetter til det som kan være årets siste hjemmekamp – støtt samtidig årets TV-aksjon!

Kom på kamp og du vil også støtte opp om Barnekreftforeningen! Foto: Helge N. Olsen

Til helgen møter vi Hødd borte på Høddvoll, søndag kl. 16:00. Dette blir en kamp som kan gi spenning rundt direkte opprykk. Hødd ligger sju poeng foran oss, men med seier vil vi være bare fire poeng bak med to kamper igjen å spille. Selv om marginene er små for å sikre direkte opprykk, er både kvalikplassen og opprykk fortsatt innen rekkevidde. Det er utrolig jevnt, og alt kan skje!

NRK TV-aksjonen & Kirkens Bymisjon

Lørdag 19. oktober kl. 13:00 spiller vi årets siste seriekamp på JJ Ugland Stadion – Levermyr. I forbindelse med denne anledningen setter vi fokus på både årets TV-aksjon og Kirkens Bymisjon.

NRK TV-aksjonen 2024 går til Barnekreftforeningens arbeid med å etablere familiehus for barn med alvorlig sykdom og deres familier. Selve aksjonsdagen er 20. oktober, men vi tjuvstarter dagen i forveien.

For hver billett du kjøper til denne kampen, går 25 kr direkte til Barnekreftforeningen. I FK Jerv har vi et sterkt engasjement for Barnekreftforeningen, et formål som ligger oss nært. Vi ønsker du vil bli med oss ​​i å støtte dette viktige arbeidet! Skaff deg billett i dag, og bidra til Barnekreftforeningens arbeid med å etablere familiehus for barn med alvorlig sykdom og deres familier.

Skaff deg billett her!

 

Få med deg årets siste ordinære hjemmekamp og du støtter også opp om Barnekreftforeningen! Planlegg helgen og bli med! - Sammen skaper vi stolte øyeblikk!💛💙

Les mer om årets TV-aksjon her!

 

Årets varmeste kamp!

I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer vi årets varmeste kamp i oktober. Denne gangen 19. oktober mot Notodden. Dette har blitt en tradisjon og en del av vårt samarbeid med Kirkens Bymisjon.

Vi vil markedsføre Kirkens Bymisjon på våre SoMe kanaler og på kampdag igjennom kampprogrammene og speaker. Vi har Kirkens Bymisjon bak på drakten og er stolte over samarbeidet vi har med Kirkens Bymisjon.

En fellesnevner for vårt samarbeid er inkludering. Det skal være rom for alle og alle skal føle seg velkommen! Verdiene til Kirkens Bymisjon er: respekt, omsorg og rettighet.


Les mer om Krikens Bymisjon her!

 

Kirkens Bymisjons merkevare

Annonse: