Dette sier to av våre tidligere Fløyspillere om morgendagens kamp!

Foto: Helge N. Olsen

Vi tok en prat med to av fem(!) Jervspillere som har en fortid i Fløy-Flekkerøy. 

Hvordan vil det være å møte gamle kjente til første hjemmekamp for året, på J.J. Ugland stadion- Levermyr? 

Josias King Furaha

Josias King Furaha kom til Jerv før 2023 sesongen, men ble lånt ut til Fløy samme året. Etter et år på Flekkerøya vendte han tilbake til Jerv og har fått flere innhopp siden da. Josias forteller om sitt opphold i Fløy og hvordan det nå blir å møte Fløy til kamp!

- Det var hardt i starten, men de tok meg godt imot. En veldig hyggelig gjeng! Jeg gleder meg til å møte Fløy i morgen. Det blir bra! Alltid godt å møte gamle venner. Skal vi trekke frem noen spillere vi må være obs på, er det jo alle. Skal jeg trekke frem en, er det Sindre Osestad. Med det må vi skape ubalanse og utnytte bakrommet. God kamp!, forteller Josias King Furaha som ser frem til møtet.

Andre Rosmér Richstad

Andre Rosmér Richstad har en lang fartstid i Fløy-Flekkerøy. Richstad ble hentet som 18 åring og ble i klubben i hele 4,5 år. Under oppholdet har Richstad vært med på både nedrykk og opprykk med Fløy. I 2023 sesongen kom FK Jerv på banen og hentet talentet til Grimstad. Siden da har Richstad spilt i gult og blått.

Hvordan var tiden din i Fløy?

- Det var en veldig fin tid i Fløy, med mange gode kamerater. Jeg har en del kamerater der enda, men har blitt noen utskiftninger i troppen, sier Richstad.

Hvordan blir det å møte Fløy til kamp og hva kan vi forvente?

- Det blir veldig gøy. Det er alltid moro med første kamp på Levermyr og mot gamleklubben. Fløy er tøffe å møte og de kommer her for å lage trøbbel. De er godt organisert, har spillere med x-faktor med en flink trener. Fløy har et kameratskap og «gøds» i spille sitt. En tøff motstanderen å møte, forteller midtbanespilleren.

Hva skal til for å slå Fløy i morgen?

- Hvis vi gjør en god kamp og spiller slik vi vet vi kan, så skal vi vinne den kampen. Og det er klart, vi har helt andre forutsetninger enn det Fløy har. Det er stor forskjell fra en sliten kunstgressbane til en flott gressbane. Så må jeg jo få lov til å nevne at de har 2 hissige assistenttrenere, sier Richstad med et glimt i øyet avslutningsvis. 

Det er hele fem Jervspillere som tidligere har spilt på Fløy- Flekkerøy. Dette er Andre Rosmér Richstad, Torje Wichne, Andreas Olsvoll, Josias King Furaha og Mikael Ugland.

Vi gleder oss til kamp og kan ikke annet si HEIA JERV!💛💙

Annonse: