Edvard Race signerer for Jerv!

Erfaren midtstopper har vendt hjem til Norge og skal bidra for Jerv ut sesongen!

Edvard Race er klar for Sørlandet og høstsesongen i Jerv! Den erfarende midtstopperen har en fortid i Stabæk, Raufoss, Kongsvinger og Arendal. 27 åringen har det siste 1,5 året spilt i Belgia for klubbene Olymp, Charleroi og Eendracht Aalst.

Hva gjorde at du valgte å signere for Jerv?

- Jeg valgte Jerv fordi det var en fin mulighet for meg nå. Det er en profesjonell klubb som hører hjemme på et høyere nivå. Både spillere og fasiliteter er på et høyt nivå. En profesjonell hverdag, kombinert med at jeg trives godt på Sørlandet, gjør at jeg tror det kan være et fint sted for meg, sier Race og forteller videre om sine styrker og målsetting for høsten. 

- Jeg håper å kunne bidra med godt forsvarsspill og litt erfaring fra tidligere opprykksbataljer. Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny utfordring her i Jerv. Målet for høsten er å ligge i topp og rykke opp. Det har jeg troa på at vi skal klare, forteller Race avslutningsvis. 

Assistenttrener Thomas Sandstø og Edvard Race etter gårsdagens treningskamp på Moseidmoen.
Assistenttrener Thomas Sandstø og Edvard Race etter gårsdagens treningskamp på Moseidmoen.

Tar med seg rutine

- Race er en spillere vi vet kommer til å passe inn i måten vi vil spille fotball på. Han har allerede mange år bak seg på toppnivå i Norge og vil være med å bygge denne troppen til å bli sterkest mulig for å kjempe videre i toppen utover høsten, sier Thomas Sandstø om ny-signeringen.

Vi ønsker Edvard Race velkommen til Jerv-familien! Vi gleder oss over å ha han med på laget!

Annonse: