Georg Esperaas Dirdal takker for seg

Georg ble kastet i luften etter gårsdagens 2-1 seier over Viking. Foto: Helge N. Olsen

Sisteskansen Georg Esperaas Dirdal kom til Jerv i sommerpausen 2023. Siden den gang har Dirdal fått 19 kamper for Jerv 2 og en kamp i cupen, for A-laget. Han fikk også prøve seg i treningskampene for A-laget. Etter et år i klubben har Dirdal nå valgt å flytte til Oslo over sommeren og søkt seg inn på studier. Dette sier Dirdal om sin tid i Jerv:

- Tiden min i Jerv har vært bra. Jeg så frem til å møte både spillerne og støtteapparatet hver dag og dette er folk jeg fortsatt kommer til å holde kontakt med, og som jeg vil savne veldig mye, sier Dirdal og forteller om veien videre.

- Jeg har lært mye som jeg kommer til å ta med meg videre, uansett om det blir fotball eller en annen karriere. Videre er planen at jeg skal flytte til Oslo etter ferien og begynne å studere økonomi og administrasjon, sier en spent Dirdal som forteller at det ble ekstra trist etter kampen i går.

- Jeg følte det var riktig tidspunkt å begynne med noe nytt. Det var utrolig trist å si farvel til alle sammen etter kampen i går, mye tristere enn jeg skulle trodd det ble. I Jerv har jeg fått minner for livet. Jeg kommer til å fortsette å følge med, og jeg er helt sikker på at dette ender med opprykk!, sier Dirdal avslutningsvis.

140724-35966.jpg
Georg Esperaas Dirdal ble hedret og kastet i luften av sine lagkamerater etter gårsdagens 2-1 seier.

Vi takker Georg Esperaas Dirdal for innsatsen han har lagt ned i Jerv og ønsker han masse lykke til videre i Oslo!

Annonse: