Hyggelig helaften på Boen Gård!

I går kveld var det klart for vår eksklusive helaften for bronsepartnere og opp, hos vår samarbeidspartner, Boen Gård. Det ble en fin kveld med fire- retters middag, god drikke, foredrag og musikalsk innlegg.

Vi åpner kvelden med et engasjerende foredrag i Ishuset, levert av vår premium-partner, J.B. Ugland Eiendom. Administrerende direktør av selskapet, Asbjørn Udjus, delte historien til J.B Ugland Eiendom og ga oss et innblikk i deres nåværende aktiviteter, inkludert den spennende utviklingen av teknologiparken. Videre presentert av administrerende direktør for Capitane Hotels, Teo Luisa. Han ga en gjennomgang av planene for hvordan det nye hotellet vil ta form.

Etter foredraget fikk vi en kort omvisning i treskeloven og vinkjelleren før vi satte oss til bords og nøt en utsøkt forrett.

Etter forretten og tilhørende drikke delte daglig leder i FK Jerv, Jon Ole Reinhardsen, klubbens visjon og de nye verdiene som skal prege fremtiden. Han utvalgte også Lars Bohinen opp på scenen, som ga oss et innblikk i lagets siste innspurt for sesongen.

Maten, atmosfæren og menneskene bidro til å gjøre kvelden eksemplarisk. Før desserten holdt hovmester Dagfinn Galdal en inspirerende tale som satte en flott ramme rundt måltidet og partnerne som var til stede denne kvelden. 

Under desserten ble vi underholdt av et kreativt og lekent poesibidrag fra styremedlem Petter Nordby, som leverte en imponerende forestilling. Kvelden ble avsluttet med mingling og god summing.

Vi ønsker å takke alle våre samarbeidspartnere som deltok og gjorde kvelden minneverdig! En spesiell takk går til vår partner, Boen Gård, for en helt fantastisk kveld og enestående vertskap.

Annonse: