Jhondly van der Meer har signert for Jerv!

Jhondly signerer ut året!

Vi er glade for å kunngjøre at Jhondly van der Meer (22) er spilleklar for Jerv! Jhondly, som spiller høyreback, kommer fra Nederland og er klar til å bidra med sine ferdigheter til laget. Her er hva han selv har å si om overgangen:

- Jeg har vært i Norge før, siden jeg har venner her, men det er første gang jeg er her for å spille fotball. Jeg gleder meg til utfordringen, spesielt med det fysiske spillet og spillere som er gode på ballen. Jeg har sett noen kamper, og likte virkelig det jeg så. Frem til nå har jeg spilt i Nederland for SC Cambuur.

- I Nederland fokuserer vi mye på teknikk, raske kombinasjoner og det er nesten forbudt å slå langballer. Jeg føler at Jerv ikke spiller mye langt, men jeg har sett at mange av motstanderne deres gjør det, forteller Jhondly.

Hva kan du bidra med på og utenfor banen?

- På banen kan jeg bidra med mye. Jeg er sterk og rask, og jeg liker å løpe. Jeg vil kjempe for klubben og gi alt. Utenfor banen er jeg en sosial type og håper å bli en del av fellesskapet her.

Jhondly er klar for å bidra i gult og blått!
Jhondly er klar for å bidra i gult og blått!

Hvordan var dagens økt og første matopplevelse?

- Dagens trening var veldig bra, og jeg prøvde reker for første gang i dag – det var en morsom opplevelse å bli kjent med den lokale kulturen og seniorgruppa som stelte i stand.

Hva er ditt mål som fotballspiller individuelt og som lag?

- Mitt mål er å spille så mye som mulig i de seks kampene som er igjen, og jeg håper vi kan kjempe om topplasseringene. Det er derby i helgen, og jeg har spilt mange derbykamper tidligere, så jeg vet hvor viktig det er. Jeg ser frem til kampen og håper å ta med meg noen nederlandske impulser inn i laget!, sier Jhondly avslutningsvis.

Vi ønsker Jhondly velkommen til Jerv-familien og ser frem til å se ham i aksjon!

Annonse: