Målløst mot Notodden

I dag, lørdag 19. oktober klokken 13:00, var det duket for årets siste hjemmekamp på J.J. Ugland Stadion - Levermyr, der vi møtte Notodden. Dette var en kamp som kunne sikre oss kvalikplassen med seier og én runde igjen å spille. Dessverre endte oppgjøret 0-0, og vi står dermed ovenfor en kamp mot Kvik Halden neste helg, hvor uavgjort eller seier må til for å ta kvalifiseringsplassen.

Bølgende 1. Omgang

Vi åpner kampen i godt tempo, med presise pasninger og god flyt gjennom de første 45 minuttene, til tross for banen er noe glatt etter nedbør. Notodden får også sine perioder med ballen, og det utvikler seg til en omgang med sjanser begge veier, hvor Jerv står for de største mulighetene.

Bare sekunder etter avspark er Sindre Osestad alene med keeper, men sender ballen i tverrliggeren og ut. Mikael Ugland er også farlig frempå flere ganger, men ballen går like utenfor mål. Til tross for flere store sjanser, uteblir målene, og lagene går til pause på 0-0.

2. Omgang

Vi dominerer kampen fra start med god flyt, presise pasninger og sterkt samspill. Vi opprettholder et solid ballinnehav og skaper flere farlige målsjanser, men Notoddens forsvar og keeper står imot og hindrer oss i å få ballen i mål. Notodden prøver seg på kontringer for å bryte oss ned, men vi gir dem verken tid eller rom. Presset vårt øker kontinuerlig utover i kampen, og vi får flere frispark rett utenfor sekstenmeteren samt flere cornere, men uttellingen uteblir til tross for mulighetene vi skaper.

Kampen ender 0-0, og nå står vi foran en avgjørende siste kamp borte mot Kvik Halden neste helg!

Bytter:

61` Van der Mer ut, Markmanrud inn

76` Trengereid ut, Jablinski inn

80` Ugland ut, Endresen inn