Nå kan du melde deg på OBOS-Camp!

Nå kan du melde deg på!

Det er endelig tid for påmelding til årets OBOS-Camp! I år vil campen være fra 5-7. august og har en total kapasitet på 150 barn. OBOS-Camp har vært full de siste årene og vi anbefaler å være tidlig ute med å melde seg på! Alle som er med på årets OBOS-Camp vil få hver sin ball, drakt og shorts inkludert i prisen! 

OBOS-Camp er en nasjonal fotballsatsning, med fotball camper over hele Norge. Den har fokus på kvalitet, trivsel og inkludering.  

IMG_1233.jpeg
En fornøyd gjeng på fjorårets OBOS-Camp

Hva er OBOS-Camp?

OBOS Camp er en nasjonal profesjonell fotball-camp der utvikling, trivsel og inkludering er i fokus. Campene er preget av innhold av høy kvalitet, kompetente trenere og instruktører og mye aktivitet. Målet med OBOS-Camp er å gi barn og unge et tilbud som skiller seg ut fra det de gjør ellers i fotballhverdagen. Det skal tilbys fotballaktivitet med god kvalitet, til en pris som gjør det tilgjengelig for flere.

Hvem kan delta på OBOS Camp?

Årskull fra 2018 til 2011 er hjertelig velkommen! 

Det er ingen krav til sportslig nivå på deltakere ved OBOS-Camp. Det eneste som forventes av spillerne er vilje til og ønske om å lære. OBOS-Camp er en utviklingsarena for alle som ønsker å utvikle seg som fotballspillere, uavhengig av nåværende nivå. Øktene vil kreve konsentrasjon og fokus, samtidig som de vil være lærerike og morsomme for alle.

 

Praktisk informasjon

Sted: Levermyr Kunstgress

Dato: 5-7. august

Deltakeravgift kr: 1050,-

 

Deltakeravgiften inkluderer lunsj/frukt alle dager, samt årets OBOS-Camp drakt, ball og nytt fra i år: shorts.

Meld deg på årets OBOS-Camp her!

Annonse: