Nils Seufert signerer for Jerv!

Midtbanespilleren signerer ut 2025!

- Nils Seufert (27) kommer fra Tyskland, hvor han har spilt i flere år. Han har erfaring fra Bundesliga og 2. Bundesliga, og har tidligere spilt for klubber som Greuther Fürth. Vi henter ham nå fra Østerrike, der han sist spilte i den nest øverste divisjonen for klubben Ried, forteller assistenttrener Thomas Sandstø og forteller videre om Nils som spiller.

- Vi har fulgt ham de siste ukene, og han er en dyktig, sentral midtbanespiller som både kan bekle sekserrollen og spille offensivt på midtbanen. Han er meget god med ballen, og det blir spennende å se hvordan han vil tilpasse seg og bidra til laget, sier Sandstø.

Nils er klar for å bidra i gult og blått!
Nils er klar for å bidra i gult og blått!

- Vi trenger flere spillere som kan konkurrere om plassene på midtbanen, og med Nils’ erfaring fra spill på høyt nivå, håper vi at han vil tilføre verdifull kvalitet og erfaring til gruppa, forteller Sandstø avslutningsvis. 

Hvordan har det vært å komme til Jerv?

- Veldig fint! Jeg har fått en varm velkomst av spillergruppen. Det vil ta en uke og to så vil jeg føle at jeg er ordentlig på plass. Jeg ønsker å bidra og gjøre mitt beste for Jerv, sier Nils Seufert.

Hva er dine styrker på banen?

- Jeg er best med ball. Jeg søker mye ball og ønsker å ha mye ball. Det å kunne være med å bidra og skape sjanser. Også det å jobbe hardt for å vinne ballen. Jeg scorer noe mål, men gir flest assister. 

Mål som fotballspiller?

- Jeg vil ha det gøy og ta det som det kommer! Jeg vil vise meg og gjøre alt for å kunne bidra på banen og utenfor banen, sier Seufert avslutningsvis.

Vi ønsker Seufert velkommen til Jerv-familien og gleder oss til å se han på banen i gult og blått!

Annonse: