Seier i første hjemmekamp på Levermyr

Vi beholdt alle poengene i Grimstad i kveldens kamp mot Fløy

Det var duket for nok et nabooppgjør når Fløy var første lag som i år fikk være gjester på J.J. Ugland Stadion - Levermyr.

Styrte det meste

I en første omgang hvor vi styrte det meste av spillet, slet vi likevel med å komme til de store sjansene. Men et kvarter ut i første omgang satt likevel ballen i mål. Hauge gikk for avslutning som keeper måtte gi retur på, den var Wilson først på og pirket den i mål. Vi gikk opp i 1-0 ledelse. Utover i omgang inviterte vi Fløy litt for mye inn i kampen og gjestene utlignet etter 30 minutter. Vi gikk til pause på stillingen 1-1.

Satt langt inn

Etter hvilen tok det litt tid før vi klarte å skape noen store sjanser. Noen dødballer var det nærmeste vi kom. Først når det nærmet seg 80 minutter spilt satt vi inn 2-1 scoringen. Schröter var påskrudd og utnyttet en svak heading tilbake til keeper fra Fløy-forsvaret, Schröter kriget inn returen fra keeper og vi var igjen i ledelsen. De ti siste minuttene hold vi godt unna og vi behold alle tre poengene på Levermyr.

Vi gleder oss allerede til neste kamp på stadion. Kvik Halden er gjester 8.juni kl.16:00 - håper vi sees💛💙