Sliteseier og tre viktige poeng! - Vi takker av Larade

Poengene ble værende i Grimstad og vi takker Lucas Larade for innsatsen han har lagt ned i Jerv. Foto: Helge N. Olsen

I dag, søndag 14. juli, var det klart for siste kamp før en liten ferie og høstsesongen sparkes i gang. På motsatt banehalvdel var det besøk fra Stavanger, nemlig Viking 2. Denne gangen ble poengene værende i Grimstad etter tøffe 90+5 minutters kamp.

Vi starter kampen med hele fire cornere etter under et minutts spill! Vi er nære på å score, men får ikke ballen i mål. Vi styrer spillet fra starten av, men etter snaue ti minutters spill kommer Viking 2 seg frem på banen og skaper noen farlige situasjoner de neste seks-sju minuttene. Vi tar oss sammen igjen og kommer oss over på Viking 2 sin banehalvdel. Etter 21 minutter får vi en corner igjen, der keeper bokser ut og Iman Mafi header ballen inn igjen, men keeper redder. Vi får flere cornere, langskudd og innlegg i boksen. Mafi er nok en gang nære på ved et godt innlegg fra Runar Hauge.

Etter 33 minutter får Viking 2 med seg ballen inn i 16-meteren. Vi er ikke tett nok oppi og lar Viking 2 skyte. Dermed går gjestene opp i ledelsen, og stillingen er 0-1 til pause.

2. omgang

Vi får en god start på andre omgang. Mathias Wichmann sender en ball i bakrom til Peter Wilson som tar den med seg og plasserer ballen kaldt nede i høyre hjørne. Stillingen er 1-1! Etter scoringen dikterer vi kampen for det meste, men det står lenge målløst og de store sjansene uteblir. Viking 2 tettet godt igjen, og vi slet med å bryte ned et ungt Viking 2-lag.

I det 82. minutt spiller Preben Skeie en presis pasning til Jesper Skuseth Myklebust i bakrom. Myklebust sender ballen videre inn i boksen til Wilson som scorer sitt andre for dagen! Dermed tar vi ledelsen i kampen og holder Viking 2 unna. Vi vinner 2-1!

Lucas Larade takker for seg

Her spiller Larade sin siste kamp i gult og blått.

Vår midtstopper Lucas Larade takker for seg etter sine 38 kamper og 3 mål i Jervdrakta. Larade kom til Jerv før 2023 sesongen og har bidratt godt både på og utenfor banen. Med det spilte han sin siste kamp for Jerv i dag. Vi takker Lucas for bidraget og innsatsen han har lagt ned for klubben. Vi gleder oss til å følge Lucas videre på reisen. Takk for nå! 💛💙

Liten bilderull fra dagens kamp:

Vinner av konkurransen!

Even Vardåsen ble også den heldige som vant konkurransen i pausen ved J.T Liftutleie AS og tar med seg et gavekort på en verdi av kr 5.000,- Vi gratulerer!

Vi ønsker alle Jerv-supportere god sommer! Og takker for følget så langt!

Dagens bytter:

53` Trengereid ut, Ugland inn

74` Endresen ut, Skeie inn

74` Strangstad ut, Myklebust inn