Sur poengdeling mot Vard Haugesund

Det endte med poengdeling i en kamp hvor vi var det førende laget

Det var duket for en tøff kamp når vi i dag møtte Vard Haugesund på bortebane.

Sjansefattig

Vi startet kampen best, men slet med å produsere noen gode målsjanser. Defensivt hadde vi stort sett kontroll og Vard Haugesund skapte kun noe på kontringer som endte med hjørnespark. Fremover i banen manglet vi litt på siste tredjedel, men både Hauge og Endresen var nære. Vi gikk til pause på 0-0.

Seieren glapp

Etter hvilen var det igjen vi som var det førende laget. Likevel tok det lang tid før vi kunne juble for at ballen lå i nettet. Da det var spilt 73 minutter la Ugland inn et nydelig innlegg som Furaha satt i mål. Vi fortsatte å vinne alt av dueller og var klart best i banespillet. Men da det var spilt 87 minutter fikk Vard Haugesund et frispark som tilslutt endte i nettet. Kampen endte 1-1.

23.06 kl.16:00 kommer Lysekloster på besøk til J.J. Ugland Stadion - Levermyr! Håper dere tar turen!