Tabelltopp etter straffemål!

Jerv-gutta har tatt turen til Notodden som for øyeblikket ligger under nedrykksstreken og kjemper for en sikrere plass. Tre poeng i dagens oppgjør gjør derimot at vi overtar tabelltoppen!

Jerv åpner best og styrer kampen fra start, Notodden spiller seg litt mer inn i kampen igjen, før Jerv nok en gang tar over ballspillet. Like før pause får vi straffe, Wilson tar straffen og setter den sikkert til høyre for keeper. Omgangen preges av flere gode Jerv- sjanser, samt tøffe dueller på banen som fører til flere stopp i spillet. Dette førte igjen til at det ble lagt til flere ekstra minutter i første omgang.

Andre omgang starter litt som den første. Spillet bølger veldig mye frem og tilbake. Notodden kommer til et par gode sjanser og overgangsmuligheter, men den gule forsvarsrekka står godt imot. Vi tar tabelltoppen med 0-1 seier og straffemål satt av Peter Wilson.

Vi gratulerer gutta med tabelltopp og ønsker dem god tur hjem til Grimstad.

Bytter:

64' Hauge inn, Wichne ut

70' Trengereid inn, Ugland ut

83' Richstad inn, Furaha ut