Tap mot et effektivt Lysekloster

Det ble en blytung kamp borte mot Lysekloster!

Foto: Helge N.Olsen

I dagens kamp var det hjemmelaget Lysekloster som fikk den beste starten.

Blytung start

Etter kun 8 spilte minutter gikk Lysekloster opp i 1-0 etter at vi var for upresise i pasningene. Lysekloster angriperen dunket ballen i lengste fra sekstenmeteren. Lysekloster fortsatte å presse aggressivt og fikk belønning for det da det var spilt 16 minutter. Lysekloster-spissen fikk ballen over på godfoten og curlet ballen i lengste, det stod 2-0 som også ble pauseresultat.

Lite sjanser

Etter hvilen kom vi mer aggressivt ut i presset, men utover i omgang dabbet dette av. Vi slet med å komme til de store sjansene og vi fortsatte å være upresise i avleveringene. Utover omgangen fikk vi likevel til fint spill til tider og noen av angrepene resulterte i et par sjanser. Dessverre skulle det mere til i dag og vi fikk ikke hull på bylen. Lysekloster kom heller ikke til mange store sjanser i denne omgangen, men utnyttet en overgang 6 minutter på overtid og satt inn 3-0 som også ble sluttresultatet.
 

Bytter:

46’ Marmanrud ut, Trengereid inn
61’ Krogelien ut, Race inn
75’ Seufert ut, Skeie inn
80’ Ugland ut, Duesund inn
 

Nå skal vi jobbe hardt for å få en god treningsuke inn mot neste kamp. Da er det Arendal som er gjester på J.J. Ugland Stadion - Levermyr! Håper vi sees

Annonse: