Tap mot Lillestrøm i første bortekamp

Fjorårets fjerdeplass ble for sterke og vi reiser hjem fra Åråsen uten poeng.

Det var duket for en tøff bortekamp når vi i kveld gjestet fjorårets fjerdeplass på Åråsen.

Sjansefattig omgang

Vi startet første omgang godt og lå kompakt og bra i rammen defensivt. Uten å skape de store sjansene offensivt, så var det Lillestrøm som gikk opp i 1-0 ledelse etter 12 minutter. Målet kom på et frispark som ble headet i mål. Utover i omgangen kom vil til noen avslutninger fra avstand, men uten at det ble noe farlig. Til tider rullet vi også fint opp langs siden og kom til noen brukbare innlegg som Lillestrøm fikk klarert. Like før hvilen økte Lillestrøm til 2-0 som også ble stillingen til pause.

Opp noen hakk

Også andre omgang startet vi fint i rammen og hindret Lillestrøm de store sjansene. Da det var spilt 70 minutter satt de derimot inn 3-0 scoringen, også denne gangen på heading etter dødball. I løpet av omgangen kom vi også til noen farligheter, som vi dog ikke fikk utnyttet godt nok. I åpent spill stod vi godt mot det Lillestrøm kom med, og det var ikke før det var spilt 5 minutter på overtid at de satt inn sitt første mål i åpent spill, da til 4-0 ledelse. Det ble også sluttresultatet og vi reiser hjem til Grimstad uten poeng.

Bytter:

46' Antwi ut, Simsir inn
63' Norheim ut, Diallo inn
80' Haarup ut, Ness inn

Nå ser vi frem mot neste kamp som spilles mandag 18.april kl. 18:00. Da er det Kristiansund som er gjester på J.J.Ugland stadion - Levermyr.