Uavgjort mot Sotra

I dag, 7. juli klokken 16:00, var det duket og klart for den 14. serierunden. Denne gangen mot Sotra fra Bergen. I 16 grader, lett bris og skimt av solen, skulle første omgangen på J.J. Ugland stadion- Levermyr se ut til å bli tyngre enn man så for seg.

De første 35 minuttene er det Sotra som styrer spillet og skaper de største sjansene. I det 34. spilleminutt kommer det en langball der forsvarsleddet vårt blir fallende, og sisteskanse Øvretveit går ut for å ta ballen. Uheldigvis glipper Øvretveit ballen etter trange forhold, og en Sotra-spiller snapper opp ballen først. Da tar Øvretveit tak i Sotra-spilleren, og det blåses straffe. Sotra går opp i 0-1, og resultatet står seg til pause.

I 2. omgang får vi en mye bedre start. Vi kommer til flere større sjanser, dikterer spillet og setter press på Sotra. Iman Mafi kommer til skudd på skrått hold like utenfor femmeteren, men Sotra får blokkert skuddet, og vi får flere cornere. Andreas Endresen prøver seg på et og to skudd, men keeperen til Sotra er påskrudd og gjør flere avgjørende redninger under dagens kamp.

I det 70. spilleminutt skulle det endelig løsne etter mye press. Peter Wilson er frempå i skoen og får til slutt pirket ballen i mål. Vi utligner til 1-1 og får flere store sjanser. Det oppsto også en situasjon som kan diskuteres. Men ballen vil seg ikke i mål på en mindre god dag og kampen ender til slutt 1-1 mot Bergenserene.

Bytter:

46` Ugland ut, Endresen inn

81` King-Furaha ut, Skeie inn

Gule kort:

34` Øvretveit

76` Mafi

90` Natvik

BB Jervspiller: Iman Mafi

Vi takker alle Jerv-supportere som tok turen til J.J. Ugland stadion- Levermyr i dag. Takk for støtten!

Vi vil også minne om at neste og siste hjemmekamp for vårsesongen er førstkommende søndag 14. juli klokken 15:00 mot Viking 2!